Ciasto Bezowe Z Kremem Kokosowym
Ciasto bezowe z kremem kokosowym jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 7G białka, oraz 24g tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kokos, krem z kamienia nazębnego, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Ciasto Bezowe Z Kremem Kokosowym, Pie-O-Neer Ciasto Bezowe Z Kremem Kokosowym, oraz Kokosowe Ciasto Z Pianką Kremowe Bezowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać pół na pół, mleko kokosowe, jajka, 3/4 szklanki cukru, skrobia kukurydziana i sól razem w rondlu; stale mieszając, powoli doprowadzić do wrzenia na małym ogniu i gotować, aż gruby, o 30 protokół.
Zdjąć rondel z ognia; złożyć 3/4 szklanki kokosa do mieszaniny z ekstraktem waniliowym.
Wlać mieszaninę kokosową do upieczonej skorupy ciasta.
Białka ubić w szklanej lub metalowej misce do spienienia. Stopniowo dodawać śmietanę z kamienia nazębnego i 6 łyżek białego cukru, kontynuując ubijanie, aż utworzą się miękkie szczyty. Podnieś trzepaczkę lub trzepaczkę prosto do góry: białka będą tworzyć miękkie kopce, a nie ostry szczyt.
Na ciasto rozprowadzić mieszankę białek.
Posypać 1/2 szklanki kokosa na ciasto.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż góra będzie złoty kolor, 12 do 15 minut. Przenieś do stojaka z drutu, aby ostygnąć, aż do całkowitego ostygnięcia w dotyku, około 1 godziny. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny przed podaniem.