Ciasto Bananowo-Orzechowe Kokosowe
Ciasto bananowo-orzechowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,01 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 789 kalorii. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Mieszanka sody oczyszczonej, ekstrakt waniliowy, kokosowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane, Masło orzechowe bananowe z kakao (Paleo, Wegańskie + Pełno30), oraz Ciasto Bananowo-Kokosowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie 9-calowe okrągłe patelnie do ciast lub jedna patelnia 9x13 cali.
W średniej misce, śmietany razem biały cukier i 1/2 szklanki masła.
Wymieszać w jajkach i 3 puree bananowe.
Mąkę i sodę oczyszczoną przesiać w osobnej misce.
Dodać do śmietanej mieszaniny na przemian z maślanką, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Wymieszaj 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego. Wchodzisz w 1 filiżankę orzechów pekan i 1 filiżanka orzechów kokosowych.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 45 minut. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Aby lukier: śmietanę razem 1/2 szklanki masła i cukru cukierniczego, aż będzie lekki i puszysty.
Wymieszaj w 1 średnim puree bananowym, 1 szklance orzechów pekan, 1 szklance orzecha kokosowego i 1 łyżeczce wanilii.