Ciasto bananowo-Kokosowe Luau wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 556 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka soli, krem z kamienia nazębnego, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Ciasto kokosowe Paula ' s Laula Luau, Ciasto Bananowo-Kokosowe, oraz Ciasto Bananowo-Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Tłuszcz i mąka 1 (12-szklanka) puszka muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na Muffinki
4
W średniej misce połączyć mąki, proszek do pieczenia, imbir i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Imbir
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
W dużej misce miksera stojącego dodaj masło i cukry i ubijaj, aż mieszanina będzie bardzo lekka i puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Stojący
Cukierki Peachie-o
6
Wymieszać w jajku do włączenia. Podczas pracy miksera dodaj suche składniki, a następnie krem. Zeskrobać po bokach miski i ubić w puree bananowym i waniliowym. Napełnij każdy kubek muffin 2/3 sposób z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Bananowe
Wanilia
Krem
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
7
Piec babeczki, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
8
Wyjmij puszkę z piekarnika i, gdy będzie wystarczająco chłodna, przenieś babeczki do regału chłodzącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
1
Wyłożyć blachę z silpatem lub folią aluminiową, która została obficie posmarowana masłem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
2
Wrzucić orzechy macadamia z masłem w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Makadamia
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
W rondlu o grubym dnie połącz cukier z wodą i śmietaną Tataru. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Gdy syrop osiągnie średni złocisto-bursztynowy kolor, wyłącz ogień i wymieszaj połowę syropu do miski z orzechami macadamia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
Orzechy Makadamia
Cukier
Syrop
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-o
4
Wlać mieszaninę na przygotowaną patelnię i niech kruche ostygnie. Do pozostałego karmelizowanego cukru ostrożnie wymieszaj mleko kokosowe. Przed użyciem SOS całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Kokosowe
SOS
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Gdy krucha ostygnie, posiekaj ją z grubsza nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
6
Ułóż pierścień ananasa na małym talerzu. Odwróć ciasto na pierścień ananasowy. Top z małą gałką lodów kokosowych i posypać posiekaną macadamia kruche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
Orzechy Makadamia
Ananas
Kokos
7
Deser skropić 2 łyżkami sosu karmelowego i udekorować miętą. Powtórzyć z pozostałymi składnikami i podawać.