Ciasto Bananowe Split
Ciasto bananowe Split jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 8G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz truskawki, 60-kaloryczną przekąskę z budyniem czekoladowym, lody waniliowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy to Zdrowy Bananowy Chleb Bananowy, Bananowy Split, oraz Ciasto Bananowe Split.
Instrukcje
Ustaw wszystkie składniki, aby lody nie topiły się zbytnio po rozpoczęciu montażu.
Po lekko zmiękczeniu łyżka lodów do dużej patelni i rozłożenie na równą warstwę wzdłuż dna. Równomiernie umieścić plastry truskawek płasko na lodach, naciskając lekko, aby przylegały.
Do miski włóż bitą polewę.
Dodać budyń i dokładnie wymieszać.
Na truskawkach rozprowadzić masę budyniową/polewę na gładką warstwę. Równomiernie umieścić plastry banana płasko na tej warstwie i skropić syropem czekoladowym.
Posypać orzechami i równomiernie ułożyć wiśnie na wierzchu ciasta. Zamrażać przez około 4 godziny (lub przez noc), aż do całkowitego jędrności.
Pozostawić ciasto do siedzenia w temperaturze pokojowej przez 5 minut przed krojeniem.
Pokroić w 8 plastrów i cieszyć się!