Ciasto bananowe babci Berthy
Ciasto bananowe babci Berthy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis służy 10. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 126 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka śmietany, banany, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Gramma ' s Party Cake, Mus jabłkowy Eldress Bertha, oraz Sałatka z kapusty babci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj 10-calową patelnię Bundt nieprzywierającym sprayem do gotowania.
W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po kolei. Ubić w plasterkach banany, śmietanę i sodę oczyszczoną. Ubić w mące.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Pozostaw do ostygnięcia na patelni na 10 minut, a następnie odwróć się na stojaku z drutu i całkowicie ostudź.