Ciasto Arbuzowe
Arbuz ciasto może być tylko deser szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać o smaku wiśniowym, żelki, ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto Arbuzowe, Ciasto Arbuzowe, oraz Ciasto Arbuzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj lub spryskaj dwie 8-lub 9-calowe okrągłe patelnie na ciasto. W małej misce, wrzucić 1/2 szklanki chipsów czekoladowych z 1 łyżką mieszanki ciasta. W dużej misce, pokonać pozostałe ciasto mix, woda, olej, białka i wymieszać pić Mikser Elektryczny na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszać w 1/2 szklanki czekolady chipsy.
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami na polu 8-lub 9-calowe rundy.
W małej misce, wymieszać 1 filiżankę lukier z 10 do 12 kropli zielony kolor żywności. Wymieszać 10 do 12 kropli czerwonego koloru spożywczego do pozostałego lukru. Strony Frost ciasta z Zielonym lukrem; naciśnij zielone żelki do lukier. Mróz szczyty ciasta z Czerwonym lukrem; naciśnij pozostałe 2 łyżki czekolady chipsy do lukru na nasiona. W razie potrzeby pokrój ciasta w poprzek na pół i ułóż losowo" plasterki " na tacy. Aby służyć, pokroić w kliny. Przechowywać luźno przykryte.