Need a deser wegetariański? Potrójne ciastka owocowe mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka proszku do pieczenia, jagód, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Potrójne Ciastka Jagodowe, Ciastka Potrójnie Jagodowe Angel, oraz Przyprawione Potrójne Ciasteczka Jagodowe.
Instrukcje
1
Aby przygotować nadzienie, połącz pierwsze 5 składników w misce. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodać maślankę; mieszać tylko do wilgotności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
7
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść lekko 4 do 5 razy. Pat ciasto na 9-calowy Okrągły patelni ciasto pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na Ciasto
8
Ciasto pokroić na 10 klinów, kroić w, ale nie przez ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
9
Połącz wodę z białkiem jajka; wymieszaj mieszaninę na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Ciasto
Woda
10
Posypać 2 łyżeczki cukru na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Cukier
11
Piec w 400 przez 25 minut lub do złotego koloru. Schłodzić na patelni 5 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
12
Pokrój ciasto na 10 klinów. Podziel każdy klin na pół poziomo. Wypełnij każdy klin nadzieniem 1/2 szklanki.