Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Ciasto kukurydziane z cukinią może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 154 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka cebuli, Dolina kukurydzy, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Spróbuj Ciastka Kukurydziane Z Cukinią, Ciasta kukurydziane i cukiniowe, oraz Ciasto kukurydziane z cukinią z estragonem Remoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, wymieszać cukinię, kukurydza, cebula, jajko, Bisquick mix, mleko, sól i pieprz.
Smaruj patelnię lub patelnię olejem lub użyj patelni nonstick; podgrzać na średnim ogniu (350°F). Do każdego ciasta kukurydzianego wlać 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię. Gotować na złoty kolor z obu stron.