Ciastka krabowe na mieszanej zieleni z sosem cytrynowym
Ciasta krabowe na mieszane zieleni z sosem cytrynowym może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.9 za porcję. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 17g białka, oraz 11g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, wiosenną mieszankę sałatek, panko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciastka krabowe na mieszanej zieleni z orzechowym winegretem, Ciasta Risotto z mieszaną zielenią, oraz Mieszane warzywa z pikantnym sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć 1 łyżkę musztardy Dijon i dalej 8 składników w średniej misce; dobrze wymieszać trzepaczką. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
2
Pozostałą 1 łyżkę musztardy Dijon, majonez i kolejne 3 składniki połączyć w dużej misce; wymieszać trzepaczką. Delikatnie złożyć w 1/4 szklanki bułki tartej i mięsa krabowego. Kształt mieszaniny na 12 (1/2-cal grubości) paszteciki. Dredge paszteciki w pozostałych 1 szklanka bułki tartej. Obie strony pasztecików posmarować sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Musztarda Dijon
Bułka Tarta
Majonez
Crabmeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
3
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać 6 pasztecików, i gotować 4 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
5
Zdjąć z patelni; zachować ciepło. Powtórz procedurę z pozostałymi 2 łyżeczkami oleju i pasztecików.
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.