Ciastka krabowe na mieszanej zieleni z sosem cytrynowym
Ciasta krabowe na mieszane zieleni z sosem cytrynowym może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.9 za porcję. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 17g białka, oraz 11g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, wiosenną mieszankę sałatek, panko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciastka krabowe na mieszanej zieleni z orzechowym winegretem, Ciasta Risotto z mieszaną zielenią, oraz Mieszane warzywa z pikantnym sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1 łyżkę musztardy Dijon i dalej 8 składników w średniej misce; dobrze wymieszać trzepaczką. Kryj się i wyluzuj.
Pozostałą 1 łyżkę musztardy Dijon, majonez i kolejne 3 składniki połączyć w dużej misce; wymieszać trzepaczką. Delikatnie złożyć w 1/4 szklanki bułki tartej i mięsa krabowego. Kształt mieszaniny na 12 (1/2-cal grubości) paszteciki. Dredge paszteciki w pozostałych 1 szklanka bułki tartej. Obie strony pasztecików posmarować sprayem do gotowania.
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać 6 pasztecików, i gotować 4 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło. Powtórz procedurę z pozostałymi 2 łyżeczkami oleju i pasztecików.
Podawać na Zielono; skropić sosem.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.