Ciasteczka Z Mąki Kokosowej Z Podwójną Czekoladą
Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 18. 184 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka chipsów czekoladowych, mąka kokosowa, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Muffiny Z Mąki Kokosowej Z Podwójną Czekoladą, Samodzielnie Rosnąca Mąka Podwójne Ciasteczka Czekoladowe, oraz Podwójnie czekoladowe ciasteczka z mąki z ciecierzycy (GF + bez ziarna) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. przygotuj blachę do pieczenia bez nadzienia lub wyłożoną folią. Możesz użyć pergaminu lub folii zapobiegającej przywieraniu, ale może to spowodować, że ciasteczka będą się bardziej rozprzestrzeniać.Mikserem elektrycznym ubijamy masło i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Dodawać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Beat in vanilla. Wymieszaj kakao w proszku i ubijaj, aż będzie gładkie, a następnie wymieszaj z mąką kokosową.
Dodać chipsy czekoladowe. W tym momencie można również wymieszać orzechy włoskie, lub można je zostawić i po prostu posypać je na szczycie unbaked ciasteczka.
Ciasto pozostawić na około 5 do 10 minut do zagęszczenia (mąka kokosowa pochłania wilgoć).Upuść ciasto cookie przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty na blasze do pieczenia, pozostawiając 2 cale między ciasteczkami.
Piec 13 minut, lub aż ciasteczka są lekko ustawione w środku. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia na kilka minut przed przeniesieniem do stojaka drucianego, aby zakończyć chłodzenie.