Ciasteczka Z Mąki Kokosowej Z Podwójną Czekoladą

Ciasteczka Z Mąki Kokosowej Z Podwójną Czekoladą
Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 18. 184 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka chipsów czekoladowych, mąka kokosowa, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Muffiny Z Mąki Kokosowej Z Podwójną Czekoladą, Samodzielnie Rosnąca Mąka Podwójne Ciasteczka Czekoladowe, oraz Podwójnie czekoladowe ciasteczka z mąki z ciecierzycy (GF + bez ziarna) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. przygotuj blachę do pieczenia bez nadzienia lub wyłożoną folią. Możesz użyć pergaminu lub folii zapobiegającej przywieraniu, ale może to spowodować, że ciasteczka będą się bardziej rozprzestrzeniać.Mikserem elektrycznym ubijamy masło i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodawać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Beat in vanilla. Wymieszaj kakao w proszku i ubijaj, aż będzie gładkie, a następnie wymieszaj z mąką kokosową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KokosowaMąka Kokosowa
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Dodać chipsy czekoladowe. W tym momencie można również wymieszać orzechy włoskie, lub można je zostawić i po prostu posypać je na szczycie unbaked ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
4
Ciasto pozostawić na około 5 do 10 minut do zagęszczenia (mąka kokosowa pochłania wilgoć).Upuść ciasto cookie przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty na blasze do pieczenia, pozostawiając 2 cale między ciasteczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KokosowaMąka Kokosowa
Barwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtejBarwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtej
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec 13 minut, lub aż ciasteczka są lekko ustawione w środku. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia na kilka minut przed przeniesieniem do stojaka drucianego, aby zakończyć chłodzenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn