Ciasteczka Z Czarnej Koronki Sezamowej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj ciasteczka z czarnej koronki sezamowej. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 80 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona sezamu, sok pomarańczowy, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasteczka Z Czarnej Koronki Sezamowej, Ciasteczka Z Czarnej Koronki Sezamowej, oraz Chrupki Koronkowe Miodowe Sezamowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek (lub ręcznego miksera lub drewnianej łyżki), masło śmietankowe, aż stanie się kremowe i lekkie, około 2 minut.
Dodać cukier granulowany i brązowy cukier i nadal bić na średniej prędkości przez około 1 minutę, lub aż połączone. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodać mąkę i wymieszać, aż dobrze połączone. Powoli skropić sokiem pomarańczowym i mieszać przez około 30 sekund; mieszanina będzie wyglądać trochę złamane, co jest w porządku.
Przenieść ciasto do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub do 1 tygodnia. Kiedy gotowy do pieczenia ciastek, umieść stojak na środku piekarnika i podgrzej piekarnik do 350 stopni F (325 stopni F dla konwekcji). Wyłożyć bardzo płaską blachę do pieczenia papierem do pieczenia. (To ciasto rozprzestrzenia się jak szalony, więc trzeba użyć bardzo płaskiej blachy do pieczenia, aby ciasteczka piec w kręgach, a nie w kształcie ameby.) Szczypta się zaokrąglone kulki wielkości łyżki ciasta i umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia, rozstaw je co najmniej 3 cale od siebie, aby umożliwić rozprzestrzenianie.
Piec przez 16 do 18 minut, lub aż ciasteczka są całkowicie złoty kolor w całym.
Ostudzić całkowicie (muszą być twarde w dotyku) na blasze do pieczenia na stojaku z drutu. Delikatnie usuń ciasteczka z pergaminu. Ciasteczka mogą być przechowywane w warstwach oddzielonych arkuszami papieru pergaminowego lub woskowanego, w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej przez okres do 3 dni.