Ciasteczka Z Białą Czekoladą
Ciasteczka z białą czekoladą mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 72. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka orzechów włoskich, dżem malinowy, czekolada w batonach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasteczka Z Białą Czekoladą, Ciasteczka Z Białą Czekoladą Morelowe, oraz Ciasteczka cytrynowe nadziewane Ganache z białej czekolady.
Instrukcje
Masło, cukier i ekstrakt waniliowy ubić razem w misce, aż będzie kremowy i gładki.
Wymieszać mąkę i proszek do pieczenia razem w osobnej misce; stopniowo ubijać mieszaninę mąki do śmietany mieszaniny masła, aż ciasto będzie gładkie. Złożyć orzechy włoskie do ciasta. Ciasto przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Rozwałkuj ciasto ciasteczkowe na 6 tuzinów małych kulek i umieść je 2 cale od siebie na blasze do pieczenia. Naciśnij środek każdej piłki za pomocą kciuka, aby utworzyć małą studnię. Wypełnij depresje dżemem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasteczka będą jasnoniebieskie, około 18 minut.
Rozpuścić białą czekoladę i skrócić razem w górnej części podwójnego kotła nad gotującą się wodą, często mieszając i skrobając po bokach gumową szpatułką, aby uniknąć przypalenia.
Mżawka roztopioną białą mieszaninę czekolady na ciasteczka.
Schłodzić ciasteczka na arkuszu przez 5 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.