Ciasteczka z białej czekolady i wosku
Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz jajko, robaki woskowe, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasteczka Makadamia Z Białej Czekolady (Biała Mąka Pełnoziarnista), Płatki owsiane żurawinowe ciasteczka z białą czekoladą (aka Granola Bar Cookies), oraz Ciasteczka czekoladowe Brownie Sandwich z Ganache z białej czekolady i konfiturami truskawkowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
W małej misce, połączyć mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól. W dużej misce do mieszania ubić masło, cukier brązowy i granulowany oraz ekstrakt waniliowy do uzyskania kremowej konsystencji.
Jajko wymieszać z masłem, następnie stopniowo ubić w mieszaninie mąki. Wymieszać kawałki białej czekolady i połowę wosku robaki, rezerwując resztę do dekoracji ciasteczka.
Upuść ciasto przez zaokrągloną łyżeczkę do herbaty na nieprzywierające blachy do pieczenia.
Delikatnie wciśnij 2 lub 3 Pozostałe woskowe robaki na wierzch każdego ciastka.
Piec, aż krawędzie każdego ciastka są lekko rumiane, 8 do 12 protokół.
Niech ciasteczka ostygną na blasze do pieczenia przez 2 minuty, a następnie przenieść je do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.
Przedruk za zgodą książki kucharskiej Eat-A-Bug, poprawionej przez Davida George ' a Gordona. Copyright © David George Gordon, 2013; fotografie copyright © 2013 by Chugrad McAndrews. Wydany przez Ten Speed Press, 2013.