Wietnamska Zupa Z Makaronem

Wietnamska Zupa Z Makaronem
Wietnamska zupa z makaronem może być tylko bez nabiału przepis, którego szukałeś. To danie główne ma 374 kalorii, 25g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za $2.79 za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 228 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Jest idealny do Jesień. Ten przepis z Foodnetwork wymaga polędwicy wołowej, imbiru, kolendry i makaronu ryżowego. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżką wynik 91%, to danie jest wyjątkowe. Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatyckimi zieleniami, dobrze wietnamska / japońska, Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatyckimi zieleniami, dobrze wietnamska / japońska, oraz Wietnamska Zupa Z Makaronem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Przygotuj makaron ryżowy zgodnie z zaleceniami etykiety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
2
W międzyczasie umieść duży garnek na dużym ogniu. Mięso poklep widelcem, aby zmiękło i dopraw solą i pieprzem. Podsmaż mięso, aż zwęglone, ale nadal rzadkie, 2 do 3 minut z każdej strony, a następnie przełóż na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj cebulę i imbir do garnka; gotuj około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Dodaj bulion, 3 szklanki wody, anyż i cynamon, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
W międzyczasie cienko pokrój szalotki i jalapenos (usuń nasiona, aby uzyskać mniej ciepła) i rozerwij kolendrę. Cienko pokrój mięso na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
6
Odcedź makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
7
Dodaj sos rybny do bulionu i gotuj 5 minut. Wyrzuć imbir, anyż i laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Sos RybnySos Rybny
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
8
Usuń i pokrój cebulę. Podziel makaron na 4 Miski; na wierzch z bulionem, wołowiną, szalotką, kolendrą, kiełkami fasoli, jalapenos i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
9
Zdjęcia Antonis Achilleos

Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Azjatycki działa naprawdę dobrze z Riesling, Gewurztraminer i Chenin Blanc. Najlepsze wino do potraw azjatyckich zależy oczywiście od kuchni i dania - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn