Ciasteczka Z Anyżu Matowego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj matowe ciasteczka anyżowe. Ten przepis służy 42. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz świąteczne posypki, cukier, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasteczka Z Cukrem Anyżu Matowego, Anyżowe Ciasteczka, oraz Anyżowe Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło śmietankowe i cukier w dużej misce, aż będą lekkie i puszyste. Ubić w jajku i wyodrębnić.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać.
Drop by tablespoonfuls 2 in. apart on ungreased blach do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 9-11 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Rozłóż ciasteczka lukrem i udekoruj posypką.
Odstawić do Ustawienia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.