Ciasteczka Rozmarynowo-Serowe
Ten przepis służy 48. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka sera pecorino, skórki cytrynowej, liści rozmarynu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasteczka Wiśniowe Waniliowe Serowe Spritz, Pumpkin Spice Spritz Cookies / ciasteczka na raka Dla Dzieci, oraz Rozmaryn Blue Cheese Ice Box Cookies podobnych receptur.
Instrukcje
Sprzęt specjalny: prasa do ciastek
Doprowadzić wszystkie składniki do temperatury pokojowej.
Masło i skórkę z cytryny ubić mikserem elektrycznym ze średnią prędkością do uzyskania gładkości, około 30 sekund. Powoli ubić żółtko i śmietanę.
Mąkę, pecorino, 1/4 szklanki parmezanu, cukier, rozmaryn, sól i gałkę muszkatołową ubić w misce. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszanki masła, mieszając powoli. Zeskrobać boki miski, a następnie ubić na średniej prędkości, aby uzyskać lekko lepkie ciasto.
Napełnij ciastko ciastem. Zmontuj prasę z żądanym kształtem dysku (patrz notatka kucharza) i naciśnij ciasteczka na nieobrobione blachy do pieczenia. Pozostaw około jednego cala między ciasteczkami.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki parmezanu i przechowywać w lodówce ciasteczka przez 20 minut.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Piecz ciasteczka, obracając patelnię w połowie, aż do złotego, ser trochę się zarumieni, a ciasteczka pachną orzechowo, około 20 do 25 minut. Krótko schłodzić ciasteczka na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaków do ostygnięcia.
Podawać lub przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku przez okres do 1 miesiąca.