Zupa Minestrone z soją może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 243 kalorie, 19g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka soi, liści pietruszki flat-leaf, różyczki kalafiora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Linguine z soją i kiełbasą, Zupa Minestrone, oraz Zupa Minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować battuto, połącz pierwsze 6 składników w robocie kuchennym; pulsuj, aż mieszanina stanie się prawie pastą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Aby przygotować zupę, rozgrzej olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
3
Dodaj battuto; saut 3 minuty.
4
Dodać bulion i kolejne 4 składniki (bulion przez rozmaryn); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn
Bulion
5
Dodaj fasolkę szparagową i dalej 5 składników (fasolka szparagowa przez spaghetti). Dusić, odkryte, 20 minut lub aż warzywa będą miękkie. Odrzuć rozmaryn. Top z serem.