Ciasteczka Owsiane Truskawkowo-Cynamonowe
Truskawkowe cynamonowe ciasteczka owsiane to bezmleczne przepis z 24 porcjami. Ten deser ma 226 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, cukier, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Ciasteczka Owsiane Cynamonowe, Ciasteczka Owsiane Cynamonowe M & M, oraz Ciasteczka Owsiane Cynamonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
W dużej misce, śmietany razem rozprzestrzeniania truskawek, margaryna, cukier biały i brązowy cukier, aż będzie gładka. Ubij jajko i wanilię, a następnie wymieszaj z oliwą z oliwek.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i cynamon; wymieszać z kremową mieszanką.
Wymieszać w owsie, aż dobrze wymieszane. Upuść ciasto przez heaping łyżki 2 cale od siebie na przygotowanych arkuszy cookie.
Piec przez 12 do 15 minut w nagrzanym piekarniku, lub aż blaty są lekko rumiane.
Odstawić ciasteczka na 1 minutę na blasze do pieczenia przed wyjęciem do stojaków z drutu do całkowitego ostygnięcia.