Ciasteczka Owsiane Czekoladowo-Kokosowe

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasteczek owsianych czekoladowo-kokosowych. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 95 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jeśli masz proszek do pieczenia, vanillan ekstrakt, szybkie gotowanie owsa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Gorzka czekolada Malina kokos ciasteczka owsiane (wykonane z oleju kokosowego!), Czekoladowe Ciasteczka Owsiane Kokosowe, oraz Płatki Owsiane Kokosowe Ciasteczka Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Połączyć mąkę, owies, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól; wymieszać trzepaczką.
Umieścić cukry i masło w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane (o 2 protokół).
Dodaj jajko, dobrze ubijając. Beat in vanilla.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła; mieszać tylko do połączenia. Wymieszać z kokosem i czekoladą.
Ciasto zeskrobać na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i podzielić na 24 porcje.
Rzuć każdą porcję w kulkę.
Umieść 12 kulek na każdej z 2 blach pokrytych sprayem do pieczenia; lekko spłaszczyć piętą dłoni.
Piec, 1 arkusz na raz, w 350 przez 15 minut lub do góry są ustawione i ciasteczka są lekko rumiane na dnie.
Wyjąć ciasteczka z patelni; schłodzić na stojakach z drutu.