Ciasteczka Mint Candy
Ten przepis służy 21. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Jeśli 81 centów za porcję wpada w twój budżet, ciasteczka Mint Candy mogą być doskonałym bez glutenu, bez nabiału i przyjazny dla fodmap przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i podnieś dyski do powlekania różowych cukierków, mieszankę ciastek cukrowych, posypki dekorujące i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 7%. Ten wynik jest improvable. Spróbuj Bezglutenowa Czekolada Mint Candy Crunch Cookies, Cukierki Czekoladowo-Miętowe, oraz Double Mint Chocolate Dipped Candy Canes podobnych receptur.
Instrukcje
Ciasto przygotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Przykryć i schłodzić przez 15-20 minut lub aż będzie łatwy w obsłudze.
Poklep niewielką porcję ciasta w cienką warstwę wokół każdego cukierka miętowego.
Miejsce 2 w. od siebie na niepasanych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 7-9 minut lub do Ustawienia. Schłodzić przez 1 minutę przed wyjęciem z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
W kuchence mikrofalowej-bezpieczne miski, stopić powłokę cukierków; mieszać aż gładka.
Mżawka na ciastkach. Top z dekoracyjnymi posypkami w razie potrzeby.