Ciasteczka Limonkowo-Imbirowe

Ciasteczka Limonkowo-Imbirowe
Ciasteczka limonkowo-imbirowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 36 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 49 kalorii, 0g białka, oraz 4G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, skórkę z limonki, chipsy do pieczenia wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Babeczki z oliwą z oliwek krystalizowanej imbiru z kremem maślanym z limonki, bazylią Opal, miętą i skórką z limonki, Ciasteczka Imbirowe Bez Jaj | Chewy Imbirowe Ciasteczka Melasy, oraz Dip Imbirowy Limonkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszaj mieszankę ciastek, masło, jajko, skórkę z limonki i 1/2 łyżeczki imbiru, aż powstanie miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (14-1/2 Uncji) Ciasta Piernikowego/mieszanki Ciasteczek1 Opakowanie (14-1/2 Uncji) Ciasta Piernikowego/mieszanki Ciasteczek
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
MasłoMasło
ImbirImbir
CiastoCiasto
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W małej misce wymieszać cukier i pozostałą 1/4 łyżeczki imbiru. Uformuj ciasto na 36 (1-calowe) kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
CiastoCiasto
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Tocz kulki w mieszance cukrowej. Na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek umieść kulki w odległości 2 cali od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CukierCukier
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec 7 do 9 minut, lub do momentu, gdy krawędzie zaczną brązowieć i środek jest ustawiony. Schłodzić 1 do 2 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Usuń z arkuszy cookie do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
7
Umieść chipsy do pieczenia i olej w małej plastikowej torebce z zamrażarką. Kuchenka mikrofalowa na wysokości przez 45 do 60 sekund, odwracając worek po 25 sekundach. Wycisnąć worek, aż chipsy są stopione i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Do PieczeniaKawałki Do Pieczenia
FrytkiFrytki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
MikrofalówkaMikrofalówka
8
Odciąć drobną końcówkę z jednego rogu torby i skropić ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
9
Posypać rozdrobnioną skórką z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
10
Odstawić do Ustawienia, około 10 minut.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn