Ciasteczka Kruche Espresso
Espresso Shortbread Cookies może być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 632 kalorie, 6G białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sól morska, ekstrakt waniliowy, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasteczka Kruche Espresso, Espresso-czekoladowe ciasteczka kruche, oraz Ciastka Kruche Z Czekoladą Espresso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat pierwsze 3 składniki ze średnią prędkością z ciężkich mikser elektryczny stoisko 2 do 3 minut lub aż lekkie i puszyste. Wymieszać wanilią.
W średniej misce wymieszać mąkę i kolejne 2 składniki. Stopniowo dodawaj do mieszaniny masła, ubijając tylko do wymieszania; zatrzymaj się, aby zeskrobać miskę w razie potrzeby. (Nie przesadzać.)
Podziel ciasto na pół. Obróć 1 porcję ciasta na papier woskowy i uformuj w kłodę o wymiarach 10 x 2 cale.
Kłodę posypać 3 łyżkami. Cukier Demerara, i zwijać log tam iz powrotem do przylegania. Powtórzyć z pozostałą porcją ciasta i 3 łyżkami. Cukier Demerara. Owinąć kłody w folię i schłodzić 2 do 3 godzin.
Pokrój schłodzone ciasto na plastry o grubości 1/4 cala i umieść 1 cal od siebie na 2 lekko nasmarowanych blachach do pieczenia.
Posypać 1 1/2 łyżeczki. Cukier Demerara na ciastkach na każdym arkuszu.
Piec, w partiach, w 350 przez 12 do 15 minut lub aż złoty wokół krawędzi, przełączanie blachy do pieczenia w połowie.
Przenieść do stojaków drucianych; ostudzić 5 minut.
Podawać natychmiast lub całkowicie ostudzić. Przechowywać do 4 dni.