Przepisów na desery nigdy za wiele, więc wypróbuj ciasteczka jabłkowo-waniliowe. Ten przepis jest przeznaczony dla 24 osób i kosztuje 32 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 212 kalorii , 2 g białka i 8 g tłuszczu . Udaj się do sklepu i kup masło, sodę oczyszczoną, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 14% wyniku , co jest raczej złym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Muffinki jabłkowo-cynamonowe z glazurą waniliową , Muffinki jabłkowo-cynamonowe z glazurą waniliową i Ciasto z jabłkami i glazurą waniliową .
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400°. W dużej misce utrzyj śmietanę i brązowy cukier, aż masa będzie jasna i puszysta. Wbić jajko i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokrojone W Kostkę Obrane Jabłko
2 Do 4 łyżek 2% Mleka
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną, gałkę muszkatołową, cynamon i goździki; stopniowo dodawać do ubitej masy i dobrze wymieszać. Wymieszać z orzechami włoskimi, jabłkiem i rodzynkami.
Kremowe sherry, wino porto i Moscato d'Asti to świetny wybór na deser. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Kremowa sherry NV Johnson Estate z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "