Ciasteczka czekoladowo-migdałowe
Czekoladowe i migdałowe ciasteczka to bezmleczne przepis z 40 porcjami. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka migdałów, bazy ciasteczek, półsłodkiej czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Czekoladowe Ciasteczka Migdałowe, Czekoladowe Ciasteczka Migdałowe, oraz Ciasteczka czekoladowo-migdałowe.
Instrukcje
Zrób przepis na bazie ciasteczek, dodając czekoladę i migdały. Kształt, piec i ostudzić zgodnie z podstawą recipe.To Make Now I
Piec później: po wymieszaniu partii ciasteczek, podwoić przepis.
Piec połowę ciasta według przepisu, a resztę podzielić na 4 równe porcje.
Zwiń każdą porcję w kłodę o średnicy około 1 1/2 cala. Owiń każdy dziennik w folię, a następnie umieść w plastikowej torebce. Aby zaoszczędzić czas i kłopoty, oznaczyć torbę smakiem, temperaturą piekarnika i czasem pieczenia, dodając 3 do 6 minut do zwykłego czasu pieczenia. Zamrozić ciasto do 3 miesięcy. Aby upiec, pokroić zamrożone ciasto na rund o grubości 1/2 cala, co tak mało lub tak wiele, jak chcesz.
Piec na pergaminie lub wyłożonej folią blasze do pieczenia.