Ciasteczka Czekoladowe Z Masłem Orzechowym
Przepis Peanut Butter Topped Chocolate Brownies może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, kawę, wanilię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Cookie Madness ma 113 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peanut Butter Marshmallow Krispie Topped Brownies, Easy Peanut Butter Marshmallow Krispie Topped Brownies, oraz Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia 8-calowa kwadratowa metalowa patelnia do pieczenia z folią nieprzywierającą lub linią ze zwykłą folią i sprayem z gotowaniem spray.In rondel, roztopić masło, dodać posiekaną czekoladę i mieszać aż będzie gładka, następnie zdjąć z ognia i wymieszać z cukrem.
Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia przez około 5 minut.
Dodać jajka, jeden po drugim, mieszając tylko do wymieszania, następnie wymieszać kawę i łyżeczkę wanilii. Wymieszać z solą, a gdy dobrze wymieszać, wymieszać z mąką.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 375 stopni przez 20-25 minut lub aż wykałaczka włożona wyjdzie czysta.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić, aż będą tylko lekko ciepłe. Jednak, gdy brownies są jeszcze gorące, umieścić kilka łyżeczek masła orzechowego na wierzchu i niech zmięknie od ciepła. Gdy ciasteczka lekko ostygną, ale są jeszcze ciepłe, rozprowadzić zmiękczone masło orzechowe w bardzo cienkiej warstwie. Ma to pomóc drugiej warstwie lepiej się trzymać.
Masło orzechowe wymieszać i 2 łyżki masła.
Dodać przesiany cukier puder i wanilię; wymieszać, aż będzie gładka. Będzie gęsty i podobny do ciasta. W razie potrzeby możesz dodać więcej masła orzechowego.
Umieść mieszaninę między 2 arkuszami pergaminu, papieru woskowego lub folii i naciśnij na 8-calowy kwadrat.Wyjmij lekko ciepłe ciasteczka z patelni, chwytając folię. Obrać folię / pergamin z jednej strony masła orzechowego i włączyć go do brownies. Ściągnij drugą kartkę papieru.
Ochłoń.Roztopić czekoladę w kuchence mikrofalowej przy użyciu 50% mocy i rozprowadzić na wierzchu. Pozwól czekoladzie ustawić, ale zanim zrobi się bardzo twardy, śmiało i zdobyć go. Schłodzić do jędrności, około godziny. Przyciąć krawędzie, a następnie pokroić na 12 lub 16 kwadratów.