Ciasteczka Czekoladowe Jumbo Melasa

Ciasteczka Czekoladowe Jumbo Melasa
Jumbo Melasa czekoladowe ciasteczka może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis z Cookie Madness ma 94 fanów. Mieszanka sody oczyszczonej, melasy, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowe Jumbo, Jumbo Coconut Chocolate Chip Cookies, oraz Jumbo Coconut Chocolate Chip Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w kuchence mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Niech ostygnie na 10 minutes.In dużą miskę, wymieszać razem jajko, żółtko, oba cukry, melasa i wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj chłodzony butter.In w osobnej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól.Mieszaj mieszaninę mąki z mieszaniną cukru, aż do całkowitego połączenia. Wymieszać z czekoladą.Miarka ciasta (około 1/4 szklanki-ale nie jest precyzyjna) i kształt na 16 równych kopców. Jeśli masz skalę, każdy kopiec ciasta powinien ważyć około 2 1/2 uncji.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Waga KuchennaWaga Kuchenna
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Ułożyć na talerzu lub tacy kształtowane kopce, przykryć i dokładnie schłodzić przez co najmniej 3 godziny (najlepiej przez noc).Ułóż kopce ciasta około 3 cali od siebie na blasze do pieczenia, która została wyłożona pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec w temperaturze 350 stopni F. przez 13 do 15 minut lub do momentu, gdy ciasteczka pojawią się ustawione, ładnie rumiane i popękane. Jeśli ciasteczka trochę się rozprzestrzeniają, popchnij krawędzie do wewnątrz za pomocą końcówki szpatułki, aby były nieco bardziej zaokrąglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
6
Ostudzić na blasze do pieczenia przez około 10 minut, a następnie przenieść do stojaka z drutu i ostudzić całkowicie. Lubię wkładać mój do lodówki, żeby ustawić czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
TrudnośćTwardy
Gotowe W24 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn