Ciasteczka Cytrusowe

Ciasteczka Cytrusowe
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezmlecznych do swojego pudełka z przepisami, ciasteczka cytrusowe mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 271 kalorii , 2 g białka i 10 g tłuszczu . Za 66 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga ekstraktu cytrynowego, skórki pomarańczowej, lukieru waniliowego i ciasta na ciasteczka cukrowe. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Świetnie sprawdza się jako tani deser. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt wysoką ocenę łyżką wynoszącą 13% . Podobne przepisy obejmują ciasteczka piernikowe i ciasteczka z cukrem cytrusowym , ciasteczka z plasterkami cytrusów i ciasteczka z cukrem cytrusowym .

Instrukcje

1
Ciasto na ciasteczka podzielić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtejBarwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtej
2
Jedną połówkę umieść w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj skórkę pomarańczową, ekstrakt pomarańczowy i pomarańczowy barwnik spożywczy i dobrze wymieszaj. Do pozostałego ciasta dodaj skórkę cytrynową, ekstrakt cytrynowy i żółty barwnik spożywczy i dobrze wymieszaj. Przykryj i przechowuj w lodówce przez 2 godziny lub do momentu, aż masa będzie twarda.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Powietrzne, Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Powietrzne, Pokrojone W Cienkie Paski
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Wyciąg Z CytrynyWyciąg Z Cytryny
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4
Rozwałkuj ciasto na grubość 1 cala. kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Umieścić w odległości 2 cali od siebie na nienatłuszczonych blachach do pieczenia. Posmaruj dno szklanki sprayem kuchennym, a następnie zanurz w granulowanym cukrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Spłaszcz kulki ciasta, w razie potrzeby ponownie zanurzając szklankę w cukrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
7
Piec w temperaturze 375° przez 8-10 minut lub do momentu, aż krawędzie staną się złotobrązowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Wyjąć na kratkę do całkowitego wystygnięcia.
9
Wytnij mały otwór w rogu małej plastikowej torby; dodać lukier. Wyciskaj krąg lukru na wierzchach ciasteczek; zanurzyć w kolorowym cukrze. Linie rurowe lukru do sekcji cytrusów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dekorowanie CukruDekorowanie Cukru
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie

Polecane wino: Cream Sherry, Wino Porto, Moscato Dasti

Deser świetnie komponuje się z kremową sherry, winem porto i Moscato d'Asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn