Ciasteczka Biszkoptowe Nadziewane Białą Czekoladą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasteczek Biscoff z białą czekoladą. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Jeśli masz masło, Baton lindt lindor trufle czekolada Baton, mielona gałka muszkatołowa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 70 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Precle Pokryte Białą Czekoladą Wypełnione Biszkoptem, Ciasteczka Z Białej Czekolady Biscoff, oraz Ciasteczka Owsiane Z Białej Czekolady Biscoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, ubić mąkę, cynamon, gałka muszkatołowa, soda oczyszczona, i sól razem; odstawić.
W dużej misce, z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, śmietana masło, cukier, i brązowy cukier razem.
Dodać ekstrakt z wanilii.
Stopniowo mieszamy mieszaninę mąki z mieszaniną masła.
Aby złożyć ciasteczka, uformować ciasto na 1,5-calowe kulki i spłaszczyć.
Umieść trufle Lindt na środku każdej kulki i delikatnie uformuj ciasto wokół trufli. Wygładź między dłońmi i upewnij się, że ciasto jest szczelnie zamknięte, jak to możliwe, aby utrzymać trufle z topnienia.
Umieść kulki ciasta co najmniej 2 cale od siebie na nieprzywierającej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 ° F przez 15 minut, lub aż złoty kolor na brzegach. Trochę białej czekolady może wypaść; tak długo, jak jest to Minimalne, jest w porządku.
Pozostaw do ostygnięcia na 10 minut, a następnie ostrożnie przenieś do regału chłodzącego.