Ciasteczka Biszkoptowe
Ciasteczka biszkoptowe to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest to tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, orzechy włoskie, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Poważne Ciasteczka: Pistacjowo-Wiśniowe Biscotti, Marokańskie Ciasteczka Fekka (Anyż Biscotti), oraz Oreo Biscotti-ciastko ... zrobione z ciasteczek.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni F). Posmaruj 2 blachy do pieczenia.
W średniej misce połączyć mąkę, cukier i proszek do pieczenia.
Pokroić w skracaniu warzyw, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
W dużej misce ubić jajka, aż będą gęste i jasne. Stopniowo ubić jajka do mieszanki mąki. Złożyć orzechy włoskie.
Na posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto o grubości 1/4 cala. Za pomocą foremki do ciastek, pokroić w pożądane kształty i umieścić 1 1/2 cala od siebie na blach do pieczenia.
Piec przez 12 do 14 minut, aż lekko zabarwione.
Przenieść do stojaków drucianych do ostygnięcia.