Ciasteczka Bezowe Z Podwójną Czekoladą
Bezowe ciasteczka z podwójną czekoladą mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 36 i kosztuje 7 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. Jeśli masz cukier puder, ekstrakt waniliowy, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ciasteczka Bezowe Z Podwójną Cytryną, Ciasteczka Bezowe Podwójnie Waniliowe, oraz Czekoladowe Ciasteczka Bezowe.
Instrukcje
Przykryć 2 duże blachy do pieczenia papierem do pieczenia; zabezpieczyć taśmą maskującą. Przesiać razem 1/2 szklanki cukru pudru i kakao.
W dużej misce umieścić białka i śmietanę z kamienia nazębnego; ubijać mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier granulowany, a następnie mieszaninę kakao, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Dodaj wanilię; beat aż do połączenia. Złożyć w czekoladowe chipsy.
Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki na przygotowane blachy do pieczenia, aby uformować 36 kopców.
Piec w temperaturze 300 przez 30 minut, obracając stojaki po 15 minutach. Wyłączyć piekarnik; schłodzić bezy w zamkniętym piekarniku 1 1/2 godziny lub do wyschnięcia.
Posypać równomiernie 1 łyżką cukru pudru. Ostrożnie usuń pliki cookie z papieru.
Uwaga: przechowuj schłodzone ciasteczka w hermetycznym pojemniku do dwóch tygodni.