Ciasteczka Bezowe

Ciasteczka Bezowe
Bezowe ciasteczka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 69 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Ten przepis od Allrecipes ma 85 fanów. Mieszanka śmietany Tatar, cukier, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Bezowe Truskawkowe, Ciasteczka z cukrem bezowym z dżemem, oraz Miękkie Ciasteczka Bezowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Aby zapobiec spalaniu, możesz upiec na blasze do pieczenia poduszki powietrznej lub umieścić papier pergaminowy na zwykłej blasze ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij białka, sól, krem z kamienia nazębnego i wanilię, aż będą bardzo twarde. Stopniowo dodawać cukier i mieszać. Złożyć w czekoladowe chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
CukierCukier
SólSól
3
Wpadnij do łyżeczek na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w temperaturze 300 stopni przez 25 minut. Powinny być tylko lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn