Ciasteczka babci Gingersnap
Ciasteczka babci Gingersnap mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 63 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5376 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, skracanie, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Ciasteczka Gingersnap, Ciasteczka Gingersnap, oraz Ciasteczka Gingersnap.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Mąkę, imbir, sodę oczyszczoną, cynamon i sól przesiać do miski. Wymieszaj mieszaninę, aby równomiernie wymieszać i przesiać po raz drugi do innej miski.
Umieść skrócenie w misce do miksowania i ubijaj do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo ubić biały cukier. Beat w jajku, i ciemną melasę. Przesiać 1/3 mieszanki mąki do mieszaniny skracającej; wymieszać, aby dokładnie wymieszać. Pozostałą mieszankę mąki przesiać i wymieszać, aż powstanie miękkie ciasto. Szczypta off małe ilości ciasta i zwiń w kulki o średnicy 1 cala między rękami.
Zwijaj każdą kulkę w cukrze cynamonowym i umieść 2 cale od siebie na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż blaty są zaokrąglone i lekko popękane, około 10 minut. Fajne ciasteczka na drucianym stojaku. Przechowywać w szczelnym pojemniku.