Ciasta Kukurydziane Na Słodko
Słodkie placki kukurydziane mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na przystawki. Ten przepis służy 8 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki kukurydzianej, sól, śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasta Kukurydziane Na Słodko, Ciasta Tamale Z Kukurydzy Słodkiej, oraz Ciasta krabowe ze słodką kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W średniej misce ubij masło mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Beat w masa harina i wody, aż dobrze połączone.
Umieść kukurydzę w blenderze lub robocie kuchennym i grubo posiekaj na małej prędkości. Mieszaj kukurydzę i mąkę kukurydzianą do mieszaniny masła. W innej misce wymieszaj cukier, śmietanę, sól i proszek do pieczenia.
Połącz dwie mieszaniny, aż do dobrze wymieszane.
Wlać ciasto do nieoczyszczonej patelni 8x8.
Przykryj patelnię folią i umieść w patelni 9x13 cali wypełnionej gorącą wodą o wysokości 3/4 cala.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 50 do 60 minut, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Wyjąć małą patelnię z wody i odstawić na 10 minut przed podaniem.