Ciasta krabowe z sałatką ziołową
Ciasta krabowe z sałatką ziołową mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 119 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 62 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, estragon, olej z pestek winogron i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Ciasta Krabowe Z Sałatką Ziołową, Ciasta krabowe z sałatką ziołową, oraz Ciastka krabowe z sosem ziołowo-cytrynowym.
Instrukcje
Ubić olej, sok z cytryny, koperek, estragon, kolendra, zielona cebula i musztarda w małej misce. Doprawić solą i pieprzem. Do ahead można wykonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Blacha do pieczenia linii z papieru woskowanego.
Pierwsze 10 składników ubić w dużej misce.
Wymieszać w krabmeat i 1 szklanka panko, rozbijając krabmeat lekko.
Pozostałe panko ułożyć na blasze do pieczenia, lekko rozłożyć. Uformuj mieszaninę krabów na szesnaście pasztecików o średnicy 2 cali, używając około 1/4 szklanki dla każdego. Naciśnij obie strony pasztecików do panko.
Przenieść paszteciki do woskowanej-wyłożonej papierem blachy do pieczenia. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Rozpuścić 1 łyżkę masła z 1 łyżką oleju w każdej z 2 ciężkich dużych patelni na średnim ogniu.
Dodać ciastka krabowe na Patelnie i gotować, aż złoty z obu stron, dodając więcej masła i oleju w razie potrzeby, o 5 minut w sumie.
Umieścić mix sałat w bardzo dużej misce.
Dodać 1/2 szklanki vinaigrette; wrzucić. Ułóż ciasta krabowe na półmisku.
Udekorować gałązkami ziół, skropić pozostałym winegretem i podawać z sałatką.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.