Chwasty na kuchennym stole: zwiędłe Zielenie mniszka lekarskiego z prażonymi ziarnami gorczycy

Chwasty na stole kuchennym: zwiędłe Zielenie mniszka lekarskiego z prażonymi ziarnami gorczycy może być tylko przystawką, której szukasz. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pastwisko-podniesiony boczek, Młode zielenie mniszka lekarskiego, ziarnko gorczycy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zwiędłe Zielenie Mniszka Lekarskiego Ze Słodką Cebulą, Zwiędłe Zielenie mniszka lekarskiego z cebulą, rodzynkami i octem balsamicznym, oraz Zielenina mniszka lekarskiego z prażonym czosnkiem i migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść patelnię z żeliwa lub stali nierdzewnej na wysokim płomieniu i wrzuć nasiona gorczycy, opiekając się delikatnie, aż uwolnią swój zapach – około dwóch minut.
Przenieść nasiona gorczycy do miski lub naczynia do ostygnięcia podczas przygotowywania pozostałych składników.Zmniejszyć ogień do średniego i łyżka łyżeczka masła do patelni, pozwalając jej stopić, aż zacznie się spienić.
Do masła dodajemy posiekany boczek i smażymy aż do chrupiącego i wytartego tłuszczu.
Przenieść boczek do naczynia trzymając tosty ziarnka gorczycy. Wrzucić posiekaną szalotkę do wytopionego tłuszczu boczku i smażyć, aż pachną i zmiękną, około trzech minut.Wymieszać w zieleni mniszka lekarskiego do posiekanej szalotki i tłuszczu boczku, i natychmiast wyłączyć ogień, jak zielenie zwiędną w pozostałym ogniu patelni.
Wlać dwie łyżeczki czerwonego octu winnego i nadal mieszając zieleninę, aż zwiędną według własnych upodobań.
Przełożyć do naczynia i ubrać z prażonymi ziarnami gorczycy i chrupiącym boczkiem.