Chwasty na kuchennym stole: zwiędłe Zielenie mniszka lekarskiego z prażonymi ziarnami gorczycy

Chwasty na kuchennym stole: zwiędłe Zielenie mniszka lekarskiego z prażonymi ziarnami gorczycy
Chwasty na stole kuchennym: zwiędłe Zielenie mniszka lekarskiego z prażonymi ziarnami gorczycy może być tylko przystawką, której szukasz. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pastwisko-podniesiony boczek, Młode zielenie mniszka lekarskiego, ziarnko gorczycy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zwiędłe Zielenie Mniszka Lekarskiego Ze Słodką Cebulą, Zwiędłe Zielenie mniszka lekarskiego z cebulą, rodzynkami i octem balsamicznym, oraz Zielenina mniszka lekarskiego z prażonym czosnkiem i migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść patelnię z żeliwa lub stali nierdzewnej na wysokim płomieniu i wrzuć nasiona gorczycy, opiekając się delikatnie, aż uwolnią swój zapach – około dwóch minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przenieść nasiona gorczycy do miski lub naczynia do ostygnięcia podczas przygotowywania pozostałych składników.Zmniejszyć ogień do średniego i łyżka łyżeczka masła do patelni, pozwalając jej stopić, aż zacznie się spienić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Do masła dodajemy posiekany boczek i smażymy aż do chrupiącego i wytartego tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
4
Przenieść boczek do naczynia trzymając tosty ziarnka gorczycy. Wrzucić posiekaną szalotkę do wytopionego tłuszczu boczku i smażyć, aż pachną i zmiękną, około trzech minut.Wymieszać w zieleni mniszka lekarskiego do posiekanej szalotki i tłuszczu boczku, i natychmiast wyłączyć ogień, jak zielenie zwiędną w pozostałym ogniu patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele Mniszka LekarskiegoZiele Mniszka Lekarskiego
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wlać dwie łyżeczki czerwonego octu winnego i nadal mieszając zieleninę, aż zwiędną według własnych upodobań.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
ZieloniZieloni
6
Przełożyć do naczynia i ubrać z prażonymi ziarnami gorczycy i chrupiącym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn