Chude Czekoladowe Matowe Babeczki
Chudy czekolada Frosted Cupcakes wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Ten deser ma 227 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka proszku do pieczenia, kakao do pieczenia, no-trans-tłuszczu oleju roślinnego rozprzestrzeniania kij, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Spróbuj Babeczki czekoladowo-maślane matowe, Czekoladowy Pudding Frosted Cupcakes, oraz Zdrowe Czekoladowe Babeczki Matowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek.
W średniej misce, pokonać wszystkie składniki cupcake z wyjątkiem białek z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund; pokonać na średniej prędkości 1 minutę.
Dodać białka; ubić na średniej prędkości 1 minutę. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 28 do 32 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty i topy po prostu zaczynają brązowieć. Schłodzić 2 minuty; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W średniej misce wymieszaj cukier puder, kakao, 2 łyżki masła, 2 łyżeczki wanilii i 1 łyżkę mleka mikserem elektrycznym na małej prędkości. Stopniowo beat w tyle pozostałego mleka, aby lukier gładkie i do smarowania.
Rozłóż lukier na babeczkach.