Chude cytrynowe szparagi i wędzone zawijasy z łososia
Chude cytrynowe szparagi i wędzone okłady z łososia mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 357 kalorii, 21g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 33 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z cytryny, bazylii, mąki tortille i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 92%. Spróbuj Zdrowe cytrynowe szparagi i wędzone wrapy z łososia, Cytrynowy Wędzony Łosoś Fettuccine, oraz 20 Minutowy Makaron Z Łososiem Cytrynowym Wędzonym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ze świeżych szparagów zrywamy i wyrzucamy drzewne bazy. W przykrytym dużym rondlu szparagi gotować w niewielkiej ilości lekko osolonej wrzącej wody przez 3-5 minut lub do momentu, gdy będą chrupiące-miękkie.
Spuścić i zanurzyć w lodowatej wodzie, aby szybko ochłodzić.
Odcedzić ponownie; osuszyć ręcznikami papierowymi.
W średniej misce wymieszaj serek śmietankowy, skórkę cytryny, sok z cytryny i pieprz cayenne. Złożyć w płatkach łososia i bazylii.
Rozłożone na tortille. Ułóż paski szparagów i słodkiej papryki na mieszance łososia.
Zwiń tortille. W razie potrzeby zabezpieczyć wykałaczkami.