Chuda Quinoa I Kalafior Ryż Ze Szparagami, Groszkiem I Ziołami

Chuda Quinoa I Kalafior Ryż Ze Szparagami, Groszkiem I Ziołami
Chudy ryż Quinoan i kalafior ze szparagami, groszkiem i ziołami to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 3. Na 6,26 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 636 kalorii, 33g białka, oraz 11g tłuszczu. 27 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz groszek, Parmigiano reggiano, pomidory koktajlowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Chuda Sałatka Z Komosy Ryżowej Z Pomidorami, Skórkami, Oliwkami I Ziołami, Ryż I Jajka Z Groszkiem I Ziołami, oraz Kremowy ryż z groszkiem i ziołami.

Składniki

1bunchszparagi, końce zerwane i pokrojone na 2 cale kawałki, końcówki trzymane osobnoszparagi, końce zerwane i pokrojone na 2 cale kawałki, końcówki trzymane osobno1Głowakalafior posiekanykalafior posiekany2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipomidory winogronowe lub cherry, pokrojone w plastry (sól i pieprz przed dodaniem do naczynia.)pomidory winogronowe lub cherry, pokrojone w plastry (sól i pieprz przed dodaniem do naczynia.)2(zima)Do podania smażone ostrygi lub pokrojony w kostkę gotowany kurczakDo podania smażone ostrygi lub pokrojony w kostkę gotowany kurczak1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)czosnek mielony (kwestia smaku, dodaj mniej więcej)czosnek mielony (kwestia smaku, dodaj mniej więcej)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizielona cebula, posiekana (opcjonalnie)zielona cebula, posiekana (opcjonalnie)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizioła mielone (używam mieszanki koperku, mięty, kolendry i pietruszki)zioła mielone (używam mieszanki koperku, mięty, kolendry i pietruszki)1nullSkórka i sok z lub 2 małe cytrynySkórka i sok z lub 2 małe cytryny596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkitarty Parmigiano reggiano (dobry towar) lub pokruszona Feta (opcjonalnie)tarty Parmigiano reggiano (dobry towar) lub pokruszona Feta (opcjonalnie)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimrożony groszek (wyciągnij z zamrażarki i pozwól trochę rozmrozić przed rozpoczęciem gotowania.)mrożony groszek (wyciągnij z zamrażarki i pozwól trochę rozmrozić przed rozpoczęciem gotowania.)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki4 pełnoziarniste duże pity o średnicy około 8 cali, podgrzane4 pełnoziarniste duże pity o średnicy około 8 cali, podgrzane11 funt cukinii,sól, podzielona (pół na komosę ryżową, pół na kalafior)sól, podzielona (pół na komosę ryżową, pół na kalafior)7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimielona gałka muszkatołowa lub świeżo startamielona gałka muszkatołowa lub świeżo starta
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia100
Magazyn