Chrupki Serowe

Chrupki Serowe
Chrupki serowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, twarogu, ostrego sera cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chrupki Serowe, Chrupki Serowe, oraz Chrupki Serowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Trim skórki z chleba; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
2
Pokroić chleb w 2-calową kostkę; umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Masło i ser rozpuścić w rondlu na małym ogniu; od czasu do czasu wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Ubij białka z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty; złóż jedną czwartą białek do mieszanki serowej. Złóż na pozostałe białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
5
Wlać kostki chleba, podrzucając do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
6
Kostkę chleba układamy w jednej warstwie na nieprzetworzonej blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec w temperaturze 400 przez 12 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn