Chrupiący Sum Cytrynowo-Pieprzowy
Chrupiący Sum cytrynowo-pieprzowy może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do pieprzu cytrynowego, mąkę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 80%. Spróbuj Sum Cytrynowo-Pieprzowy, Sum Cytrynowo-Pieprzowy, oraz Pieprz Cytrynowy Tilapia (Lub Sum) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryć blachę folią; płaszcz sprayem do gotowania. Odstawić.
Obie strony ryby zalać sprayem do gotowania; skropić sokiem z cytryny.
Połączyć bułkę tartą, mąkę, przyprawy i sól w płytkim naczyniu. Pogłębiać ryby w mieszaninie bułki tartej.
Umieść ryby na przygotowanej blasze do pieczenia; dusić 10 minut lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem. Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku