Chrupiący Makaron Soba
Chrupiący makaron Soba może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 81 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 171 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, makaron soba, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Spróbuj Zimny makaron Soba z sosem Tsuyu (zaru Soba), Zaru Soba (Zimny Makaron Soba), oraz Zimna Sałatka Soba z chrupiącymi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować makaron soba, aż gotowe, o 3 do 5 protokół.
Makaron odsączyć, ale nie spłukać.
Skropić olej sezamowy na nich i wrzucić je dobrze.
Dodaj nasiona sezamu, szalotki, kolendra, i imbir.
Dobrze wymieszać, aby połączyć składniki.
Podgrzać nieprzywierającą lub żeliwną patelnię na średnim ogniu.
Dodać trochę oleju sezamowego na patelni.
Warstwa mieszaniny makaronu równomiernie na dnie patelni. Gotować makaron, często mieszając, aż będą brązowe i chrupiące, o 15 protokół.
Podawać jako dodatek lub używać ich jako ozdoba do zup lub sałatek.