Chrupiące warzywa orzechowe ze świeżymi jagodami
Chrupiące warzywa orzechowe ze świeżymi jagodami to bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 8. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, pieprz, makaron ramen, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiąca granola z jagodami i wiśniami, Jogurt Imbirowy Z Jagodami I Chrupiącym Karmelem, oraz Chrupiące masło orzechowe Bulgur z jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj makaron ramen i pekan; gotować 10 minut lub aż lekko rumiane.
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej.
Połączyć makaron ramen, pekan, sałatka, a następnie 3 składniki w dużej misce.
Ocet balsamiczny i kolejne 5 składników Połącz w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Wlać sos na mieszaninę sałatek; wrzucić dobrze.