Chrupiące Truskawkowo-Brzoskwiniowe
Truskawkowo-brzoskwiniowy Crisp może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz zimną bitą polewę, masło, brzoskwinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Brzoskwinia Truskawka Crisp, Brzoskwinia, Truskawka, Jagoda Chrupiąca, oraz Chrupiące truskawkowo-jagodowo-brzoskwiniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Usuń 2 Łyżki. mąki; odstawić. Wrzucić plastry brzoskwini z truskawkami, 3/4 szklanki cukru i pozostałej mąki w dużej misce.
Umieścić w ungreased 9-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Mix reserved 2 łyżki. mąka i 2 łyżki. cukier w osobnej dużej misce.
Pokrój na maśle, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Dodaj płatki; mieszaj do dobrze wymieszanego.
Posypać mieszaniną owoców.
Piec 25 min. lub do momentu, aż polewa lekko zbrązowieje.