Chrupiące Ranczo Skrzydełka Z Kurczaka
Chrupiące Ranczo skrzydełka z kurczaka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 278 kalorii, 10g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka skrzydełek z kurczaka, ranczo dressing i mieszanka przypraw, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crispy Ranch chicken Fingers with Ranch BBQ Dipping Sauce, Ranch Chipotle Skrzydełka Kurczaka, oraz Pikantne Ranczo Skrzydełka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia cookie arkusz z folią.
Pokruszyć płatki; umieścić w dużej misce.
Dodać ser i sos mix; dobrze wymieszać. W osobnej misce ubij jajka widelcem lub trzepaczką.
Każde skrzydełko kurczaka zanurzyć w jajkach; równomiernie posmarować mieszanką płatków.
Piec 35 minut, obracając kurczaka w połowie pieczenia, lub do soku z kurczaka jest jasne, gdy najgrubsza część jest cięta do kości (165F).
Podawać z opatrunkiem ranczo do zanurzenia.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla skrzydełek z kurczaka. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.