Chrupiące ostrygi na wiórkach korzeniowych Yucca z miodem Habanero Aioli

Chrupiące ostrygi na wiórkach korzeniowych Yucca z miodem Habanero Aioli
Jeśli 1,21 zł za porcję spada w budżecie, chrupiące ostrygi na chipsach korzeniowych Yucca z miodem Habanero Aioli może być ogromny pescatarian przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 287 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i podnieś korzeń yucca, musztardę dijon, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Chrupiące cytrynowe Parmezany Chipsy z cukinii z bazylią Aioli, Beviers BBQ ostrygi z salsą Habanero, oraz Nuggetsy z kurczaka z chrupiącymi chipsami ziemniaczanymi i musztardą miodową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze zmiksuj musztardę, miód, kolendrę, habanero i sok z cytryny. Przecedzić na gładką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Habanero ChiliHabanero Chili
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać żółtka i krótko zmiksować do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
3
Usuń przezroczysty plastikowy kawałek ze środka pokrywy blendera. Po uruchomieniu blendera stopniowo dodawać olej w cienkim strumieniu, aż mieszanina zgęstnieje do lekkiego zemulgowanego majonezu. Doprawić solą i odstawić.;
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Cienko pokrojony korzeń juki namoczyć w gorącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManiokManiok
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Dodaj 3 cale oleju sojowego do frytkownicy lub głębokiej patelni i rozgrzej do 375 stopni F. równomiernie wymieszać drobną sól morską i skórkę z cytryny i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Morska DrobnaSól Morska Drobna
Olej SojowyOlej Sojowy
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Usuń plasterki korzenia juki z gorącej wody i osusz, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManiokManiok
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Wysuszone plasterki yucca umieścić w gorącym oleju i smażyć przez 1 do 2 minut, aż lekko zbrązowieje. Delikatnie potrząśnij podczas wyjmowania z frytkownicy, aby nie sklejały się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
ManiokManiok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Układamy chipsy na chłonnym papierze i dusimy solą cytrynową, póki są jeszcze gorące. Odstawić.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
(duża Tuba)(duża Tuba)
1
Utrzymuj 375 stopni F smażonego oleju sojowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SojowyOlej Sojowy
2
Do płytkiej miski wlać maślankę, w osobnej płytkiej misce dodać mąkę. Ostrygi najpierw wrzucić do maślanki, a następnie przelać do miski zawierającej mąkę. Ostrygi wrzucić do mąki na tyle, aby lekko je pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ostrygi przekładamy do kosza do smażenia i dolewamy do gorącego oleju. Ostrygi smażyć przez 2 do 3 minut, lub do jasnobrązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Ostrygi przełożyć na ręcznik papierowy lub papier chłonny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Aby zmontować, umieścić chip korzenia yucca na talerzu, umieścić chrupiące ostrygi na wierzchu chip, łyżka dollop aioli na ostrydze, a następnie posypać pico de gallo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
ManiokManiok
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
AioliAioli
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn