Chrupiące Krewetki Sajgonki Z Sosem Kolendrowym

Chrupiące Krewetki Sajgonki Z Sosem Kolendrowym
Chrupiące krewetki sajgonki z sosem kolendrowym może być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 72g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 1213 kalorii. Na $8.95 za porcję, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 50 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz sos chili, papier ryżowy, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Chrupiące Sajgonki Z Szynki Z Sosem Sojowo-Imbirowym, Sajgonki krewetkowe z sosem do zanurzania Hoisin, oraz Sajgonki krewetkowe z sosem orzechowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W3 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn