Chrupiące gruszki Nadziewane Chevre & Haroseth
Chrupiące gotowane gruszki Nadziewane Chevre & Haroseth może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 1 i kosztuje 2,93 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wody, gałki muszkatołowej, anyżu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone gruszki z Chèvre Chaud, Gotowane Gruszki Z Gotowanymi Przyprawami Fig, oraz Gruszki Gotowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu dodaj wodę, cukier, cytrynę i przyprawy do miękkiego wrzenia i aż cukier się rozpuści.Delikatnie umieść gruszki w wodzie i przykryj okrągłym papierem pergaminowym, z małym otworem wyciętym na środku.Utrzymuj płyn na małym wolnym ogniu. Gotuj gruszki przez 15 do 25 minut lub do momentu, gdy można je łatwo przebić widelcem.
Wyjąć z ognia i przenieść gruszki i płyn do miski odpornej na ciepło. Chłodna noc.