Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać chrupiące czekoladowe jajka spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 285 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 54. Jeśli masz brązowy cukier, masło orzechowe, płatki kukurydziane, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Chrupiące jajka pieczone, Chrupiąca Sałatka Rzymska z jajkami i grzankami, oraz Chrupiące Czekoladowe Ciasto Truflowe.
Instrukcje
1
W ciężkim rondlu połącz brązowy cukier, syrop kukurydziany i masło orzechowe. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)
Dietetyczna Soda Kremowa
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia; wymieszać w zbożach i orzeszkach ziemnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
3
Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, upuść łyżki stołowe na woskowane arkusze do pieczenia wyłożone papierem. Formować w kształty jaj. Przechowywać w lodówce do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
W kuchence mikrofalowej roztopić kawałki czekolady i skrócić; mieszać do uzyskania gładkości. Jajka zanurzyć w czekoladzie; pozostawić nadmiar do kapania.