Chrupiące Cynamonowe Przekąski Mix
Chrupiące cynamonowe przekąski Mix może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 30. 25 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz masło, o oryginalnym smaku małe krakersy, patyczki precla i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Chrupiące Cynamonowe Przekąski Mix, Crunchy Snack Mix, oraz Sweet ' N ' Crunchy Snack Mix dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 300ºF. W dużej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem masła.
Wlać roztopione masło na mieszaninę; wrzucić, aż równomiernie pokryte.
Rozprowadzić na patelni o wymiarach 13x9 cali.
Piec 25 minut, mieszając od czasu do czasu.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.