Chrupiące Chow-Chow

Chrupiące Chow-Chow
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Chrupiące Chow-Chow może być niesamowite przepis spróbować. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Ten przepis służy 20. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna kukurydzy, nasiona selera, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 30%. Spróbuj Hamburgery Bluegrass ze słodką pieczoną kukurydzą Chow-Chow i szynką wiejską, Jak gotować yaki-chow, skrzyżowanie yakisoban i chow mein, oraz Gotuj książkę: Big Mama ' s Chow-Chow dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 9 składników w szklanej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
2
Dobrze spuścić.
3
Połącz mieszankę warzyw, cukier i pozostałe składniki w dużym rondlu. Gotować na średnim ogniu 5 minut lub tylko do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia4
Magazyn